REST calls returning “Incorrect data center requested”

So, I AM using the urls found in Setup > Company > Company URL > SUITETALK (SOAP AND REST WEB SERVICES).

I’m making only REST calls, not SOAP.  The response is XML as if I made a SOAP call which I didn’t.

I get this in our Sandbox environment.  I AM able to query the Development environment and get the proper JSON response.

I am using Postman to make these calls. I switch the environments the dropdown at the upper right. The Dev environment is using the corresponding URL found under Company URL on the dev site.

I’ve checked the setup in both environments and all seems to be fine.  I use the tokens/keys/secrets that correspond to the appropriate environment.

Does anyone have any idea what might be the problem or where to look for clues?

—–ERROR below—-

Incorrect data center requested! The data center you are requesting is not the data center where your account is hosted. To obtain the correct URL for your request, please use the SOAP getDataCenterUrls operation.
Rookie Asked on November 18, 2020 in SuiteTalk.
Add Comment
1 Answer(s)

Aight. In postman, I had the ACCOUNT_ID incorrect. I needed to suffix it with ‘_SB1’. I only had the digits. So,  if my account ID was 12345678, I should have entered 12345678_SB1 and not just 12345678.

Rookie Answered on November 18, 2020.
Add Comment

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.
  • This site made possible by our sponsors:   Tipalti   Celigo   Limebox   Become a Sponsor