RE: TBA Authorization Flow ERROR on step 1

Hi,

I’m facing an error on step 1 of “TBA Authorization Flow”. In the login audit trail the error is “MissingRequiredParameter” but already checked that all parameters are ok. I mean, actually it is only a POST request with one header parameter for authorization, here is the header log from axios:

 

_header: ‘POST /rest/requesttoken HTTP/1.1\r\n’ +
‘Accept: application/json, text/plain, */*\r\n’ +
‘Content-Type: application/json;charset=utf-8\r\n’ +
‘Authorization: OAuth realm=”TSTDRV2222222″, oauth_callback=”http%3A%2F%2Flocalhost%3A%2A”, oauth_consumer_key=”c22222222222222222222222222222222222222222222222222222226″, oauth_nonce=”fSB52CCYbuVWtoUBk6ci3rvZXTBv7Upb”, oauth_signature=”%2FxaMWVqkDHo2Y%2BGY98QIpLXG2SjeJQ0%2FUheu0RIx8tw%3D”, oauth_signature_method=”HMAC-SHA256″, oauth_timestamp=”1599683411″, oauth_version=”1.0″\r\n’ +
‘User-Agent: axios/0.20.0\r\n’ +
‘Content-Length: 2\r\n’ +
‘Host: tstdrv2222222.restlets.api.netsuite.com\r\n’ +
‘Connection: close\r\n’ +
‘\r\n’,

 

 

Do you know what may be wrong?

 

Thanks!

leonardosalatino Rookie Asked on September 9, 2020 in SuiteTalk.
Add Comment
6 Answers

Hi,

I don’t think that you need a Token since you’re using OAuth Flow and I have a working sample from Step 1 here:
Authorization: OAuth oauth_consumer_key=”XXXXXXXX”, oauth_nonce=”8744593421646936″, oauth_timestamp=”1599724839″, oauth_signature_method=”HMAC-SHA256″, oauth_callback=”http%3A%2F%2Flocalhost”, oauth_signature=”PWmhTf8dxl5SQ6mHIqyX0flNKiS1WhzLPxfbnQORMDw%3D”

If it’s anything like OAuth 1 then I it may be that it’s being picky about the order of the parameters.

Also note that I’ve not included anything here that isn’t mandatory, like Realm, for example.

Thanks,

Chris

Intermediate Answered on September 10, 2020.
Add Comment

Your Answer

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.